7 دلیل قانع کننده برای نصب پلاگین Jetpack

7 دلیل قانع کننده برای نصب پلاگین Jetpack

شاید یکی از دلایل بسیار مهم محبوبیت شگفت آور وردپرس، محیط کاربر پسند و البته قابلیت هایی است که در هسته آن طراحی شده تا بتوان پلاگین هایی را طراحی کرد که اثرات بسیار مثبتی در وبسایت ما داشته باشند.

ده ها هزار پلاگین تا کنون برای وردپرس ساخته شده است. اما در این بین برخی از محبوبیت بیشتری برخوردار هستند. JetPack از جمله پلاگین های محبوب وردپرس است که با دانلود بیش از 39 میلیون بار در صدر قرار گرفته است.
این پلاگین با ارائه بیش از 30 ویژگی بطور چشمگیری عملکرد، سرعت، دسترسی و امنیت وبسایت وردپرسی شما را بهبود می بخشد.

در این مقاله ما به 7 دلیل کلیدی برای محبوبیت JetPack اشاره می کنیم. دلایلی که شما را وادار به نصب و استفاده از این پلاگین می کنند…!

1- JetPack سرعت بارگذاری تصاویر را افزایش میدهد
بارگذاری سریع تصاویر دو مزیت عمده ایجاد می کند:

وبسایت نه تنها با سرعت بیشتری بارگذاری می شود بلکه به این واسطه SEO قوی تری خواهد داشت.
در واقع یک وبسایت پر سرعت، نرخی خروجی (Bounce Rate) پایین تری دارد و همین عامل دلیلی بر حفظ بازدیدکنندگان است.

اگر بخش اعظمی از وبسایت شما با تصاویر ساخته شده است، باید بدانید JetPack با قابلیت فوتون به عنوان یک موتور توربوشارژ وبسایت شما را قدرتمند کرده و در بهترین حالت به مخاطبان شما عرضه می کند.

فوتون با استفاده از تکنولوژی (CDN (Content Delivery Network، تصاویر وبسایت را کاملا رایگان، در سروری مجزا بارگذاری و به مخاطبان عرضه می کند. نتیجه آن کاهش قابل توجه زمان بارگذاری تصاویر و افزایش سرعت وبسایت است.

 

2- JetPack با حملات Brute Force مقابله می کند
با توجه به اینکه وردپرس محبوب ترین سیستم مدیریت محتوا در دنیاست، 25% بیشتر از سایر موارد، مورد حمله قرار میگیرد. بنابراین اقدامات امنیتی در این CMS اولویت اول است.
JetPack با تقویت وضعیت دفاعی وردپرس، مراجعات مشکوک را شناسایی و ضمن ردیابی آن ها، IP مشکوک و مخرب را مسدود و از مراجعه متعدد به بخش لاگین، جلوگیری می کند.

BruteForce جت پک
در این رابطه یک ویجت به داشبورد وردپرس اضافه میشود که گزارش اقامات امنیتی در آن ذکر می شود.

 

3- JetPack ترافیک را مانیتور و آمار و ارقام آن را نشان می دهد
تعداد بازدیدکننده ها همواره برای مدیر وبسایت مهیج و از اهمیت بالایی برخوردار بوده است. اما این آمار زمانی مفید هستند که از آن ها جهت بهبود عملکرد وبسایت و افزایش بازدیدکنندگان استفاده کنید. با استفاده از نمودار ها و آمار JetPack نه تنها به آمار بازدید کنندگان دست خواهید یافت بلکه از منبع دسترسی و صفحات پر بازدید نیز مطلع می شوید.

ترافیک جت پک
هر چند اطلاعات ترافیک، به دقت و با جزییات Google Analytics نیست اما به لطف نمودارها با رابط گرافیکی کاربر پسند و اطلاعات ساده ترافیکی در بخش داشبورد وردپرس، کمک بسیار خوبی در این بخش در اختیار دارید.

 

4- JetPack مدیریت چند گانه وبسایت ها را آسان می کند
چنانچه از چند سیستم وردپرس با چند وبسایت استفاده می کنید. نیازی نیست یکی یکی اقدام به مدیریت آن ها کنید. شما می توانید با قابلیت های JetPack، از طریق پنل مرکزی موجود در وبسایت wordpress.com، یکجا آن ها را مدیریت کنید.

 

5- JetPack در دسترس بودن وبسایت را مانیتور می کند
بواسطه ویژگی Monitors Downtime، وبسایت شما همواره توسط جت پک مانیتور می شود. بنابراین هنگامی که وبسایت از دسترس خارج می شود یک هشدار حاوی اطلاعات Downtime و البته دستورالعمل هایی برای رفع مشکل، به ایمیل شما ارسال می شود.
بنابراین به سرعت می توانید جهت رفع مشکل اقدام کنید.

 

6- به اشتراک گذاری اتوماتیک مطالب در شبکه های اجتماعی
یک پست موفق تنها با انتشار مطلب حاصل نمیشود بلکه زمان نیاز دارد تا افراد آن را پیدا کرده و در صورت وجود نکات مثبت از آن استقبال کنند. اما چرا زمان؟ شما از همان ابتدا می توانید مطلب مورد نظر را با استفاده از گزینه های جت پک، در شبکه های اجتماعی چون فیس بوک، توییتر، لینکداین، گوگل پلاس و … به اشتراک بگذارید. به این نحو زمان کمتری برای استقبال از پست یا مطلب شما صرف خواهد شد.

اشتراک گذاری در جت پک
7- JetPack، مطالب مرتبط را نمایش می دهد
نمایش مطالب مرتبط در پایان پست های بلاگ، کاربران را ترقیب به مطالعه دیگر مطالب و در نتیجه گذراندن وقت بیشتر در وبسایت شما می کند. با این روش کاربران بیشتر به وبسایت شما علاقه مند می شوند.

پست های مرتبط جت پک
نکته قابل توجه اینکه جت پک این قابلیت را با امکان تشخیص خودکار ارتباط مطالب با یکدیگر، ارائه کرده است.

 

JetPack فرصت یا تهدید؟!
ذکر این عنوان شاید با کلمه متاسفانه همراه باشد! متاسفانه ویژگی اصلی جت پک یعنی بهبود بارگذاری تصاویر، از طریق یک SubDomain در وبسایت wordpress.com انجام می شود اما این وبسایت به دلیل قوانین تحریم برای مخاطبان ایرانی باز نمی شود یا با سختی و کندی در دسترس قرار میگیرد.

بنابراین توصیه می شود علارغم مزیت های بسیار خوب این پلاگین، تنها در شرایط زیر از این پلاگین استفاده کنید:

1- سرور میزبان وبسایت شما در دیتاسنترهای خارج از کشور واقع شده باشد.
در این صورت اتصال به سرور wordpress.com جهت اعمال تنظیمات جت پک بدون مشکل انجام میشود.

2- مخاطبان شما خارجی باشند.
با این شرط تصاویر وبسایت شما که در سرورهای wordpress.com نگهداری می شوند برای مخاطب قابل مشاهده خواهد بود.

 

نتیجه گیری:
بطور معمول با نصب هر پلاگین، تنها بخش کوچکی از وبسایت شما تحت اثیر قرار میگرد حال اینکه با نصب افزونه جت پک شاهد شرایط بهتری در بسیاری از بخش های وبسایت خواهید بود.

داشبورد و امکانات جت پک
ما در این مقاله به 7 ویژگی بسیار خوب و موثر جت پک اشاره کردیم اما در عین حال اعلام شد که به دلیل ارتباط این پلاگین با wordpress.com و تحریم های موجود، شاید کمتر کاربر ایرانی بتواند از این پلاگین، استفاده کامل داشته باشد. با این حال اگر شما از آندسته افرادی هستید که این پلاگین را تست کردید و با نقاط ضعف یا قوت آن مواجه شدید، برای اطلاع سایر کاربران و ارتقا دانش جمعی، تجربیات خود را از طریق بخش نظرات به اشتراک بگذارید.

حتی ممکن است راه حلی برای رفع عدم دسترسی به wordpress.com، پیدا کرده باشید. در اینصورت یک منجی محسوب میشوید که قصد دارد از تجربیات خود بگویید…!

درباره نویسنده
سجاد ابراهیمی
سجاد سالهاست که در حوزه وب هاستینگ و مدیریت سرور فعالیت می کند، او عاشق طبیعت، کوه نوردی و طراحی گرافیک هست و سعی می کند به عنوان هماهنگ کننده در های‌ساپورت بهترین ها را برای کاربران فراهم کند.

دیدگاه خود را ارسال کنید