چگونه می توانید با PHP7 سرعت وبسایت را چند برابر کنید؟

چگونه می توانید با PHP7 سرعت وبسایت را چند برابر کنید؟

اگر شما یک وبسایت وردپرسی دارید احتمالا گوشه و کنار شنیدید که PHP7 چقدر می تواند بر سرعت و کیفیت وبسایت شما موثر باشد. حتی شاید اینفوگرافیک PHP7 را در بلاگ های ساپورت قبلا دیده باشید. اما واقعا PHP7 چگونه می تواند سرعت و کیفیت وبسایت ها را افزایش دهد؟

اصلا چرا فقط وردپرس؟! مگر PHP7 فقط برای وردپرس ساخته شده است؟ جواب حتما منفیست اما همانطور که می دانید اغلب وردپرس را علارغم همه نکات مثبتش به سنگین بودن توصیف می کنیم بخصوص در مواردی که پلاگین ها بیداد می کنند!


پس مدیران وبسایت های وردپرسی همواره بدنبال بهینه سازی وبسایت و افزایش سرعت آن هستند. تا اینجا مقالات بسیار مفیدی در خصوص افزایش بازدهی، بهینه سازی و ایمن سازی وردپرس در همین بلاگ های ساپورت منتشر کردیم اما در این مقاله میخواهیم به این اشاره کنیم که همه آن ها یک طرف و PHP7 نیز یک طرف!!

حالا که به اهمیت استفاده از PHP7 پی بردید در ادامه به جذابیت ها، ویژگی های PHP7 و پیشرفت های قابل توجه آن میپردازیم و سپس توضیح می دهیم چطور می توانید در سرورهای هاستینگ های ساپورت از PHP7 استفاده کنید…

 

PHP چیست؟
به زبان ساده، PHP یک زبان برنامه نویسی است که به ما کمک می کند تا یک وبسایت ایجاد کنیم. هر نوع وبسایت می تواند از PHP استفاده کند همانطور که اساس وردپرس با PHP بنیان نهاده شده است. PHP همچنین یک زبان متن باز یا اصطلاحا Open-Source است که همانند وردپرس می تواند بسیار منعطف عمل کند. شاید شنیده باشید که فریم ورک های گوناگون از جمله لاراول (Laravel) برای آن ساخته شده اند.

از مزیت های خوب PHP سمت سرور بودن آن است به آن معنا که برای لود محتویات وبسایت نیازی نیست در مرورگر شما چیزی به عنوان مترجم یا کامپایلر به معنای کلمه وجود داشته باشد. کدها در سرور پردازش شده و نتیجه آن جهت بارگذاری در کامپیوتر شما به مرورگر منتقل می شود.
کدهای PHP درون فایل با پسوند php. ذخیره می شوند. چیزی شبیه قطعه کد زیر که به سادگی در یک فایل php. نوشته می شود و با فراخوانی آن متن !Here is HiSupport Blog and I’m a PHP code نمایش داده می شود.

<?php
echo “Here is HiSupport Blog and I'm a PHP code!”;
?>

از آنجاییکه هسته وردپرس از PHP ساخته شده است خیلی مهم است که بتوانیم بهترین شرایط را برای اجرای کدهای PHP فراهم کنیم. در صورتیکه موفق به انجام این کار شویم به هدف خود یعنی ارتقا کیفیت، پایداری، سرعت، عملکرد و حتی امنیت وبسایت دست پیدا کردیم. بر همین اساس PHP 5.6 بعنوان حداقل نسخه PHP پیشنهادی در وردپرس توصیه می شود. اما همیشه دست بالای دست بسیار است! PHP 7.x به شدت دارای مزایای باور نکردنی برای وبسایت شما علی الخصوص وردپرس است. پس اگر الان این مقاله را مطالعه می کنید بدانید که وبسایت شما حتما و باید به PHP 7 ارتقا یابد!

 

ویژگی های PHP 7

1- واقعا سریع است
یکی از قابل توجه ترین ویژگی های PHP7 سرعت فوق العاده آن است. با انتشار نسخه جدید هر تکنولوژی انتظار می رود ضمن افزایش امکانات، منابع مورد نیاز آن کمتر و البته کارایی آن افزایش یابد، PHP7 توانسته بخوبی از پس این انتظار برآید بطوریکه بر اساس بررسی ها و تست های انجام شده این نسخه از PHP حداقل 2 برابر سریعتر از نسخه 5.6 است.
آنالیز سرعت وبسایت در php 7 و 5.6

بیشتر بخوانید اینفوگرافیک آزمایش های انجام شده PHP7 در سیستم وردپرس و دیگر سیستم ها چون: جوملا، مگنتو و …

2- امکان تعیین نوع پارامترهای ورودی و مقادیر برگشتی توابع
برنامه نویس ها قبلا نمی توانستند براحتی نوع پارامترهای ورودی و همینطور نوع پارامترهای خروجی را خود تعیین کنند، بنابراین PHP با پردازش های بیشتر مجبور بود خود بطور خودکار مقادیر را تشخیص داده و آن ها را به انواع مختلف تبدیل کند. در PHP 7 امکان تعیین نوع پارامترها فراهم شده است بنابراین پردازش های این بخش حذف شدند. حذف هر پردازش به این معناست که کدها زودتر به نتیجه می رسند و در نتیجه وبسایت سریع تر لود می شود.

3- مدیریت بهتر خطاها
قبلا در هنگام رخداد خطا، PHP با همه آن ها به یک نحو برخورد میکرد بنابراین یا صفحه خالی در وبسایت ظاهر میشد یا خطاهایی شبیه به هم از نظر روش نمایش، ظاهر می شد که برای مدیر وبسایت و البته مخاطب خیلی آزار دهنده بود. PHP7 توانسته نه به طور کامل اما تا حد مناسبی بر این مشکل فائق آید. بطوریکه به برنامه نویسان این امکان را داده است تا در مواردی برای نوع درج خطا استثنا قائل شوند و روش نمایش خطا را تغییر دهند تا وبسایت به طور کامل متوقف نشود یا پیام ها به شکل بهتری نمایش داده شوند.

خیلی جالبه که بدونید WordPress 4.8 اساسا بر مبنای PHP7 ایجاد و منتشر شده است بگونه ای که در وبسایت wordpress.org اعلام شده است که PHP پیشنهادی 7 است.

خوب چطوره حالا خودتون رو برای یک تحول واقعا قابل لمس آماده کنید… اگر از خدمات های ساپورت استفاده می کنید باید بدونید که این تحول اونقدرها هم سخت نیست…!

 

نحوه فعال سازی PHP7 در هاست لینوکس، ویندوز و وردپرس
بهترین بخش در فرایند بروز رسانی PHP به نسخه 7 این است که مجبور نیستید کار سختی انجام دهید. بخصوص اگر از سرویس های های ساپورت استفاده می کنید. بنابراین اگر از تطبیق قالب و پلاگین های مورد استفاده با PHP 7 اطمینان دارید کافیست با استفاده از راهنمای زیر در کمتر از چند ثانیه تحول را در وبسایت خود شاهد باشید!

نحوه ارتقا PHP به نسخه 7 در هاست لینوکس و وردپرس
نحوه ارتقا PHP به نسخه 7 در هاست ویندوز

اکثر قالب ها و پلاگین ها در نسخه های جدید با PHP7 سازگار هستند اما توصیه می شود قبل از اعمال تغییرات حتما از وبسایت یک Backup تهیه کنید هر چند با قابلیتی که در پنل هاست در اختیار شما قرار دادیم همواره می توانید در صورت عدم تطبیق PHP7 با قالب و پلاگین مورد استفاده بلافاصله نسخه PHP را مجددا به 5.6 تغییر دهید.

 

چطور می توانید تغییر و تحول را بعد از ارتقا PHP به نسخه 7 مشاهده کنید
تغییرات آنقدر ملموس هستند که بدون هیچ ابزاری خود با باز کردن مجدد وبسایت به آن پی ببرید اما بد نیست این تحول با آمار و ارقام همراه باشد. بنابراین به وبسایت gtmetrix.com مراجعه کنید و یک بار قبل از تغییر و یک بار پس از آن نتیجه را در زمان بارگذاری (Fully loaded time) و حتی تعداد درخواست ها (Requests) مقایسه کنید.
سرعت وبسایت بعد از ارتقا به php7
حتما شاهد کاهش قابل توجه ارقام به خصوص در این دو بخش خواهید بود.

درباره نویسنده
سجاد ابراهیمی
سجاد سالهاست که در حوزه وب هاستینگ و مدیریت سرور فعالیت می کند، او عاشق طبیعت، کوه نوردی و طراحی گرافیک هست و سعی می کند به عنوان هماهنگ کننده در های‌ساپورت بهترین ها را برای کاربران فراهم کند.

دیدگاه خود را ارسال کنید