8 پلاگین وردپرس برای افزایش ترافیک وبسایت
بیش از 58.9% از وبسایت هایی که از سیستم مدیریت محتوا استفاده می کنند، وردپرسی هستند. جالب اینکه این وبسایت ها حدود 27.8% از کل وبسایت های دنیا را تشکیل می دهند. بنابراین می توان گفت وردپرس امپراطوری وب و یکه تاز سیستم های مدیریت محتواست که روز به روز به طرفداران آن اضافه می شود.
احتمالا شمایی که در حال مطالعه این مقاله هستید یک وبسایت وردپرسی دارید یا قصد دارید وبسایت خود را با وردپرس راه اندازی کنید. اما براستی چطور می توانیم ترافیک وبسایت خود را با کمک وردپرس افزایش دهیم؟
وبسایت باید پایدار و پر سرعت باشد به این معنا که همواره در دسترس بوده و بدون افت کیفیت در حال فعالیت باشد. بنابراین اولین مرحله در افزایش ترافیک وبسایت، انتخاب هاستینگ مناسب است. با برخورداری از یک سرویس دهنده هاست خوب، همواره خیال شما از بابت پایداری وبسایت، سرعت، کیفیت و امکانات آن، راحت است.
های ساپورت ضمن استفاده از جدیدترین روش های کانفیگ سرور، مدیریت و بهینه سازی وبسایت های شما را در بالاترین سطح تامین کرده و در عین حال با اختصاص منابع و قیمت مناسب، ابزار فراوان و کاربردی در اختیار شما قرار داده و پشتیبانی 24 ساعته و آپتایم 99.9% را نیز تضمین می کند.
هاست لینوکس هاست وردپرس هاست پربازدید
بنا بر آمار و تحقیقات به عمل آمده، 8 پلاگین وردپرس که در زیر به آن ها اشاره شده است از بهترین پلاگین های افزایش ترافیک وبسایت هستند که به اختصار به معرفی آن ها میپردازیم:
1- Yoast SEO
یوست یکی از بهترین پلاگین های مدیریت SEO سایت است. بطوریکه با استفاده از ابزار بسیار خوب آن می توانید محتوای استاندارد، بهینه شده و مناسب جهت شناسایی موتورهای جستجو نظیر Google ایجاد کنید.
این پلاگین حین نوشتن مطالب از شما کلمات کلیدی آن مطلب خاص را درخواست کرده و پس از آنالیز آن ها پیشنهاداتی جهت بهینه سازی محتوا مطابق با قوانین گوگل در اختیار شما قرار میدهد.
این افزونه همچنین پیش نمایش مطلب شما در گوگل را نیز ارائه می کند.
2- Google XML Sitemaps
این افزونه وردپرس یک فایل ساده با فرمت XML محتوای تمامی صفحات و لینک های وبسایت ایجاد می کند که موتورهای جستجو نظیر گوگل، بینگ و … را جهت شناسایی بهتر و دقیق تر مطالب یاری می کند. بنابراین مطالب وبسایت شما به شکل بهتر و مناسب تری به موتورهای جستجو معرفی می شوند.
این افزونه همچنین با انتشار هر مطلب جدید فایل XML را بروز و پیامی جهت بررسی مجدد موتور جستجو ارسال می کند.
3- Share Buttons by AddThis
حتما مشاهده کردید که در برخی وبسایت ها از جمله hisupport.net/blog در انتها یا بخشی از مطالب دکمه هایی برای به اشتراک گذاری مطالب در شبکه های اجتماعی وجود دارند. چنانچه قالب شما از این ویژگی پشتیبانی نمی کند پیشنهاد می کنیم افزونه Share Buttons by AddThis را نصب کنید. در این صورت خوانندگان شما مطالب را به سادگی در شبکه های اجتماعی خود نظیر فیس بوک، توییتر و …به اشتراک میگذارند.
این پلاگین همچنین این امکان را میدهد که بر اساس طراحی وبسایت محل ویجت و استایل آن را شخصی سازی کنید.
4- OptinMonster
بی تردید و بدون اغراق، بیش از 70% بازدید کنندگان وبسایت شما، پس از خواندن مطالب، وبسایت شما را ترک می کنند؟ چرا؟ شاید پاسخ این سوال خیلی ساده باشد، چراکه این طبیعیست که پس از خواندن مطالب کاربر از وبسایت خارج شود. اما نکته مهم در افزایش ترافیک وبسایت جذب مخاطب جهت بازگشت مجدد وی به وبسایت است. بنابراین باید راهی برای اشتراک وی در وبسایت جستجو کنیم. افزونه OptinMonster با کمک پاپ آپ فرمی جهت درج ایمیل خواننده در صفحه محتوا قرار می دهد. بنابراین شما روزانه با لیستی از ایمیل ها سرکار دارید که همواره می توانید پیام های اطلاع رسانی خود را به آن ها ارسال کنید. این یکی از بهترین روش هایی است که بازدید کننده خود را به وبسایت باز میگردانید. (ایمیل های زیاد شما را به یک اسپمر تبدیل می کند. بنابراین در ارسال ایمیل زیاده روی نکنید!)
5- Inline Related Posts
این پلاگین مطالب مرتبط با موضوع را در بخش هایی از محتوای صفحه قرار میدهد. بنابراین مخاطب شما وقت بیشتری را صرف مطالعه مقاله های مرتبط می کند چراکه مطالب پیشنهادی در معرض توجه وی قرار میگرد.
بنابر ادعای توسعه دهنده پلاگین، ظرف یک هفته از استفاده این پلاگین، بازدید صفحات وبسایت های کم ترافیک حدود 99% افزایش یافته است.
6- Click to Tweet
توییتر به سادگی در متن و شکل شهره است. بنابراین خیلی جالب است که اگر مخاطب شما تنها با یک کلیک متن موزد نظر خود از محتوای شما را در صفحه توییترش پست کند. افزونه Click to Tweet براحتی این امکان را فراهم میکند. این ویژگی جالب، در انتقال کاربران توییتر به وبسایت شما تاثیرگذار است.
7- Instant Articles for WP
این افزونه ضمن برقراری اتصال بین وبسایت و اکانت فیس بوک شما، همزمان با انتشار مطالب در وبسایت، آن را در اکانت فیس بوک نیز منتشر می کند. به این وسیله ترافیک وبسایت شما افزایش یافته و بازدید از صفحه فیس بوک نیز بالا می رود.
8- disqus
بازگشت پذیری همواره از عناصر مهم در پایداری آمار و البته افزایش ترافیک وبسایت شماست. پلاگین disqus در واقع ابزاریست برای ایجاد کامنت و بحث و تبادل نظر. به گونه ای که کاربر شما پس از هر بار درج کامنت در مطالب شما، توسط ایمیل از بروزرسانی های بعد و دیگر کامنت ها مطلع میشود. بنابراین مجددا جهت بررسی آن ها به وبسایت شما باز می گردد.
همچنین مخاطبان می توانند خود را در مطلبی مشترک کنند تا اعلانات آن برایشان ارسال شود.
چه جالب. من قبلا به هر پلاگین فقط به چشم رفع نیاز نگاه می کردم. اما نمی دونستم چقدر می تونه تو جذب مخاطب کمکم کنه!
ممنون از مطلب جالب و دقیقتون.
عالی بود
با سلام،
جناب آقای محمدرضا و حیدری عزیز، از اینکه این مطلب مورد توجه شما قرار گرفتم خوشحالیم. ممنون که نظرتون رو ابراز کردید.
پاینده باشید.