ضرب الاجل گوگل برای فعال سازی https و SSL

ضرب الاجل گوگل برای فعال سازی https و SSL

خبرها حاکی از آن است که کمتر از 3 ماه دیگر در جولای 2018 گوگل با انتشار Chrome 68 رسما پا به عرصه اینترنت امن می گذارد. در این نسخه وبسایت های برخوردار از پروتکل https تمییز داده می شوند!
پس از گذشت سال ها و هشدارهایی که گوگل در مقاطع مختلف برای وبسایت های متصل به http صادر می کرد اینبار قصد دارد در اقدامی مشابه با Mozilla Firefox از تاریخ 1 جولای 2018 نشانه گذاری تمامی وبسایت های نا ایمن که تنها از http استفاده می کنند را تحت عنوان Not Secure، آغاز کند.

پیام not secure در مرورگر Chrome
نماد سبز رنگ وبسایت

این یک فرصت بزرگ برای شما و کسب و کارتان هست. بسیاری از وب مستر ها هنوز از این تغییر یا حداقل از تاریخ اجرای آن مطلع نیستند بنابراین حالا که زمان آن مشخص شده است بهتر است به منظور جلوگیری از ریزش مخاطبین یا مشتریان خود هر چه سریعتر تا قبل از تاریخ مذکور وبسایت خود را به SSL و پروتکل امن https مجهز کنید.

تنها 3 ماه تا انتشار Chrome 68 باقی مانده است.

چنانچه از خدمات های ساپورت استفاده می کنید باید بدانید که اغلب پکیج ها به SSL رایگان مجهز شدند و در کنار آن گواهینامه های حرفه ای SSL صادره از شرکت Comodo و Certium ارایه شده است.

بیشتر بخوانید تفاوت SSL رایگان با پولی

گواهینامه SSL سفارش و خرید گواهینامه SSL حرفه‌ای

گوگل و موزیلا توسعه دهنده Chrome و Firefox از محبوبترین مرورگر های حال حاضر هستند که بیش از 65 درصد از ترافیک وب را به خود اختصاص داده اند. این دو شرکت با نشان گذاری وبسایت ها قصد دارند یک گام به ایمن شدن فضای وب کمک کنند.

در سال گذشته Firefox این نشانه گذاری را آغاز کرد و حتی در Chrome تکمیل فرم ها و فیلدهایی که با آدرس http باز شده بودند با اخطار همراه بود.

با انتشار Chrome 68 در جولای 2018 کروم نیز همانند فایرفاکس پا به عرصه نشانه گذاری وبسایت ها ایمن و نا امن می گذارد.

نحوه تبدیل http به https در هاست لینوکس
نحوه تبدیل http به https در هاست ویندوز
نحوه تبدیل http به https بدون پلاگین

با فعال سازی HTTPS نه تنها اعتماد مخاطبین و مشتریان به وبسایت یا کسب و کار شما افزایش می یابد بلکه HTTPS مزایای دیگری نیز برای وبسایت شما دارد:

HTTPS سریعتر، کارآمدتر و امن تر از همتای خود HTTP است.
ثابت شده وبسایت های برخوردار از HTTPS از رتبه بسیار بهتری در SEO برخوردار هستند.
HTTPS کمک می کند تا به کمک تکنولوژی HTTP/2 سرعت و عملکرد بهتری را در مرور صفحات وبسایت داشته باشید.
امکان اخد نماد اعتماد از وزارت صنعت؛ معدن و تجارت با گواهینامه SSL حرفه ای

بیشتر بخوانید SSL و تاثیرات آن بر روی وبسایت

بییش از 75% از کاربران مرور صفحات وب را از طریق Chrome انجام می دهند. HTTPS فرصتی برای جلب اعتماد کاربران

تخفیف خرید گواهینامه SSL

چنانچه قصد استفاده از گواهینامه SSL حرفه ای دارید کافیست مطابق با جدول زیر از هم اکنون تا تاریخ 1 جولای 2018 برابر با 10 تیر ماه 1397 اقدام به خرید SSL کنید:

خدمات برند میزان تخفیف شرایط
SSL ویژه دامنه‌های بین المللی Comodo 100% قابل استفاده در خرید سالیانه میزبانی وب ویژه، وردپرس و فروشگاهی
SSL ویژه دامنه‌های ملی ir Certium 25%

چطوره چند تا آمار دیگه در مورد وضعیت حال حاضر وبسایت ها داشته باشیم:

بیش از 68 % از ترافیک مرورگر Chrome در سیستم عامل ویندوز و آندروید از طریق پروتکل HTTPS انجام می شود. جزو 32% باقیمانده نباشید!
بیش از 78% از ترافیک مروگر Chrome در سیستم عامل کروم و Mac از طریق پروتکل HTTPS انجام می شود. با توجه به آمار بالا اگر مخاطبین شما از سیستم عامل Mac و یا Chrome استفاده می کنند هر چه سریعتر HTTPS را فعال کنید.
81 سایت از 100 وبسایت برتر دنیا به طور پیشفرض از HTTPS استفاده می کنند. یعنی تمامی آدرس های آن ها مبتنی بر HTTPS تعریف شده است.

حتما دوست ندارید وبسایت شما با صحنه زیر مواجه بشه…!
پیام not secure در کروم

چگونه می تونیم همه آدرس ها را از HTTP به HTTPS تغییر بدیم؟

شاید کار سختی به نظر برسه اما با کمی وقت، از اون چیزی که فکر می کنید ساده تر هست. بعد از نصب SSL براحتی می توانید با استفاده از یکی از دو راهنمای زیر آدرس های وبسایت را به HTTPS تغییر بدید.

نحوه تبدیل http به https در هاست لینوکس
نحوه تبدیل http به https در هاست ویندوز
نحوه تبدیل http به https بدون پلاگین

نحوه رفع مشکل Mix Content

اما ممکنه بعد از این تغییر هنوز لینک هایی در لابه لای صفحات و مطالب وبسایت باشند که از HTTP استفاده کرده باشند. چنانچه به نماد سبز با نماد خاکستری یا زرد رنگ در نوار آدرس مواجه شدید کافیه در همون صفحه کلیک راست کنید و گزینه Inspect را انتخاب کنید.
در ادمه به سربرگ Console مراجعه کنید. در این بخش آدرس های موثری که به صورت HTTP وارد شدند را با عنوان Mixed Content مشاهده می کنید. کافیه اون صفحه را ویرایش و آدرس را مطابق با HTTPS تصحیح کنید.
همچنین چنانچه وبسایت شما از دیتابیس استفاده می کند، می توانید با رعایت نکات فنی این تصحیح را از طریق دیتابیس انجام دهید.

درباره نویسنده
سجاد ابراهیمی
سجاد سالهاست که در حوزه وب هاستینگ و مدیریت سرور فعالیت می کند، او عاشق طبیعت، کوه نوردی و طراحی گرافیک هست و سعی می کند به عنوان هماهنگ کننده در های‌ساپورت بهترین ها را برای کاربران فراهم کند.
4 دیدگاه برای “ضرب الاجل گوگل برای فعال سازی https و SSL
  1. مهدی - 26 مهر, 1397 at 7:17 ب.ظ

    سلام مال من همیشه علامت قفل بسته رو نشون میده.علتش چیه؟

    پاسخ
    • سجاد ابراهیمی - 27 مهر, 1397 at 11:57 ق.ظ

      قفل بسته در اغلب موارد نشانه خوبیست و نشان از معتبر بودن SSL شما دارد. مگر اینکه بر روی آن خط قرمز رنگ یا علامت تعجب زرد رنگ وجود داشته باشد. در این صورت یا SSL شما نامعتبر است یا محتوای وبسایت مشکل Mix Content دارد که در انتهای مقاله به آن اشاره شد.

      پاسخ

دیدگاه خود را ارسال کنید