PHP7 و تاثیر در سرعت وبسایت
اکثر ما به عنوان مدیر وبسایت، علاقه مندیم که وبسایتمون با سرعت خیلی خوب در دسترس مخاطبان قرار بگیره. به خاطر همین به خیلی چیزا متوصل میشیم تا شاید بالاخره شاهد این اتفاق خوشایند باشیم. اما خیلی جالبه که بدونیم این فقط پلاگین ها و نرم افزارهای جانبی نیستن که اینکارو انجام میدن!
شاید کمی تامل در وضعیت زیرساختی وبسایت، ما رو به نتایج قابل اطمینان و پایدار برسونه. جالبه که بدونید PHP و تکنولوژی های مورد استفاده در اون در مصرف منابع و سرعت اجرای پردازه ها خیلی مهم و تاثیرگذار هستند تا جایی که با انتشار PHP 7، خیلی از وبسایت ها از شر پلاگین های زیاد و سنگین که اغلب وبسایت شما رو کند و سنگین می کنن، خلاص میشن!
چطوره یه نگاهی به بررسی های انجام شده در رابطه با PHP 7 بیندازید:
نتایج قابل توجهی بود، نه؟ شاید الان وقتشه که دیگه با ارتقا PHP به نسخه 7، یه کار اساسی بکنید. البته قبلش حتما باید مطمئن بشید که قالب، پلاگین و CMS مورد استفاده حتما از این نسخه پشتیبانی می کنند! برنامه نویس وبسایت می تونه راهنمای خوبی برای شما باشه.
از کجا بدونم هاستم از PHP 7 پشتیبانی می کنه؟
خوب طبیعیه که می تونید از مدیر سرور یا شرکت ارائه کننده خدمات هاستینگ بپرسید اما همیشه یه استثنا هم وجود داره! اگر از سرویس های HiSupport استفاده می کنید، نیازی نیست بپرسید، باید بدونید که همه سرویس های HiSupport از PHP 7 پشتیبانی می کنند.
میزبانی وب اشتراکی لینوکس
میزبانی وب اشتراکی ویندوز
میزبانی وب ویژه
میزبانی وب وردپرس
نمایندگی میزبانی وب لینوکس
چطور PHP وبسایتم رو ارتقا بدم؟
کار سختی نیست! کافیه با استفاده از راهنمای زیر هر موقع که خواستید PHP وبسایت یا هاستتون رو به 7 ارتقا بدید!
نحوه ارتقا PHP به نسخه 7 در سرورهای لینوکس
نحوه ارتقا PHP به نسخه 7 در سرورهای ویندوز